Український бізнесмен Євген Черняк пожертвував 1 мільйон гривень на онкохворих дітей

До стратегічних партнерів благодійного фонду "Пігулки ", який допомагає онкохворим дітям, приєднався український бізнесмен Євген Черняк.

Український бізнесмен, інвестор, який входить в ТОП-30 Forbes України Євген Черняк перевів в благодійний фонд “Таблеточки” 1 мільйон гривень. Про це стало відомо з Інстаграм-публікації Черняка.

“За метушнею життя іноді забуваєш про головне, про те, що комусь дуже важлива зараз ця допомога, що ці гроші для кого-то питання життя. Ви завжди вчасно про це нагадуєте. Ви дуже сильно мене надихаєте на добрі справи! Нехай всі діти будуть здорові завжди. Чужих дітей не буває. Від нас з Юлією Астахової допомогу фонду “Таблеточки” 1 мільйон гривень і нашу повагу вам, Oля Кудіенко. У вас впевнений, гроші точно дійдуть тим, хто в них дуже потребує. “, – повідомив бізнесмен.

Що відомо про фонд “Таблеточки”

“Таблеточки” – благодійний фонд, який діє в Україні з 2013 року і допомагає дітям з онкологічними захворюваннями. Фонд надає дітям і батькам паліативну і психологічну допомогу, розвиває волонтерський і донорський рух в Україні. Щомісяця під опікою фонду 400 сімей і 19 онковідділень по всій Україні. За годину роботи фонду понад 4500 сімей отримав адресну допомогу. За 2019 року на лікування онкохворих дітей фонд “Пігулки” зібрав трохи більше 50 млн. Грн.

Цікаво, що близько місяця назад, в листопаді 2020 року, відома співачка Настя Каменських стала Амбассадор фонду “Таблеточки”. Місія Каменських – підтримувати і брати участь в благодійних акціях, а також доносити людям інформацію про потреби підопічних фонду.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.