Перенісший інсульт Дядя Жора знову потрапив до лікарні, на цей раз з серцем: довелося лягти на операцію

Відомий український шоумен Вадим Мічковський, більш відомий за творчим псевдонімом Дядя Жора, потрапив до лікарні через проблеми з серцем.

Менше року тому герой нашої сьогоднішньої статті переніс інсульт, що стало для нього великою несподіванкою, адже він був сповнений сил і енергії, в хорошій формі і без шкідливих звичок. Втім, здоров’я здає і у найсильніших, а причиною нападу став занадто насичений робочий графік Дяді Жори. Простіше кажучи, він сильно перепрацював і в один момент здав.

Після інсульту Вадим вирішив більше дбати про себе і переглянув своє життя — перейшов на більш здорове харчування, став частіше займатися спортом, а також виключив можливість перевтоми.

Вадим і Наталя Мічковський
Вадим і Наталя Мічковські

Втім, свіжа публікація в Інстаграмі Мічковського знову змусила шанувальників похвилюватися. Справа в тому, що на зв’язок з аудиторією Дядя Жора вийшов з лікарняної палати, чим стривожив багатьох, але тут же поспішив пояснити, що ж сталося:

“По-перше, у мене все добре. На даний момент вже відходжу, все пройшло, все відмінно і сьогодні вже виписуюся додому, так що за цим планом все добре. Усі ставлять одне і те ж питання: “Що трапилося?”. В принципі, нічого не сталося, все було планово, ліг на невелику операцію, ну як невелику, операцію на серці”, — розповів Вадим і подякував фанатам за підтримку.

До речі, пару тижнів тому на хірургічному столі лежала дружина Мічковського Наталя, тому підписники з гумором припустили, що у них сімейний абонемент в лікарню. Дядя Жора уточнив:

“Нічого спонтанного немає. Це все запланована акція, ми з Наташею домовилися, навіть розподілили ролі і графік — спочатку Наташа випала у своїх справах, тепер планово я”.

Дядя Жора в лікарні
Дядя Жора в лікарні

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.