Олена Кравець з “Квартал 95” пішла на поводу у трендів і теж збільшила собі губи: “Який несподіваний ефект”

Актриса гумористичної студії "Квартал 95" Олена Кравець піддалася трендам і приголомшила шанувальників оновленою зовнішністю.

Олена завоювала народну любов саме завдяки своєму почуттю гумору, яке вона вдало трансформувала в професію. Почалося все зі студентського КВК, там же її і помітили кварталівці.

Весела Кравець не тільки на сцені, а й у соціальних мережах, де вона підтримує зв’язок з багатотисячною армією фанатів. На її Інстаграм підписані вже більше шестисот тисяч чоловік, і всі вони з нетерпінням чекають від зірки нових публікацій.

Олена Кравець привітала своїх двійнят з днем народження
Олена Кравець

На цей раз у себе в “сторіз” Олена похвалилася результатом ремонту в квартирі батьків у звичній жартівливій манері. Так, Кравець показала новий водонагрівач, який настільки хороший, що у неї від нього трохи “роздуло” вилиці і губи:

“Боже мій, ну це ж прекрасно. Подивіться, я так нагрілася, стоячи поруч з водонагрівачем, що все трошки у мене розширилося. Ось бачите? Розширилося і наповнилося. Боже мій, який несподіваний ефект, всього лише 80 літрів”, — з гумором зазначила героїня статті.

Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

Такого “перетворення” знаменитість досягла за допомогою спеціального фільтра в додатку. Очевидно, вона не боїться посміятися над собою, адже виглядає це досить забавно.

Варто відзначити, що ремонт вдома у батьків Надії Федорівни і Юрія Вікторовича Олена затіяла недавно і вирішила подарувати їм “розумну” техніку.

Актриса переживала, що вони довго будуть звикати до нового, оскільки їм вже далеко за 70, але даремно, адже проблем з цим не виникло, як Кравець сама писала в одному з попередніх постів в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.