Ще одне розлучення: модельєр Андре Тан заявив, що розлучився з дружиною після дев’яти років шлюбу

Модельєр Андре Тан нещодавно заявив про колаборації з Катериною Осадчою, з якої він випустив колекцію літніх суконь. Захід відбувся днями в Києві.

На заході Катерина Осадча була і як журналіст, і як “винуватець торжества “. Для “Світського життя ” вона задала кілька питань Андре, і уточнила, що він вже майже рік не живе зі своєю дружиною.

Як з’ясувалося, і ця пара не змогла пережити карантин разом.

Андре Тан заявив, що він розлучився зі своєю дружиною Аліною через “її дизайнерські амбіції”

“Ми дев’ять років були разом. Я дуже поважаю свою колишню дружину Аліну, тому що вона мені народила доньку Софію. Ми починали з дружби і закінчили дружбою. Почалися сварки, тому що вона запустила свою лінію одягу Home Wings і я почав їй рекомендувати, що і як краще зробити. Вона сказала, що хоче сам робити свої помилки. Саме на тлі роботи виникало дуже багато сварок “, – розповів модельєр Андре Тан в ексклюзивному інтерв’ю для Катерини Осадчої.

Як виглядає колишня дружина модельєра Андре Тана?

Нагадаємо, що це вже далеко не перший розлучення в 2021 році. Напевно, через карантин в українському шоу-бізнесі досить багато негативних новин з приводу розлучень. Так, в цьому році вже заявили про своє розірвання шлюбу Соломія Вітвіцька і Влад Кочетков, Олексій Завгородній (Позитив) і Анна Андрійчук (Завгородня), Ірина Білик і Аслан Ахмадов, DZIDZIO і Славія.

Психологи і експерти в світі шоу-бізнесу називають причиною такого буму розлучень саме затяжний карантин.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.