Що готує Дмитро Гордон? Рецепт справжнього чоловічого стейка (ВІДЕО)

Ніхто й подумати не міг, що відомий журналіст Дмитро Гордон вміє і любить готувати.

Він хотів стати знаменитим штангістів, а став знаменитим журналістом. Його коронний рецепт – це стейк. Він поділився ним в шоу кулінара Уріеля Штерна. Там же Гордон і навчився правильно готувати м’ясо.

Рецепт стейка від Дмитра Гордона дуже простий, але доставить вам масу задоволення. Базово для стейка береться яловиче м’ясо, адже воно з усіх можливих найбільш м’яке.

Що потрібно для приготування смачного стейка?

Хороше м’ясо і сіль – все просто. Саме ці два продукти є найважливішими і основними.

Інгредієнти для приготування стейка нескладні. Берете 250 г Яловичини, 1 ч. Л. Оливкової олії, 5 г вершкового масла і сіль за смаком. М’ясо не солити, чи не перчити, що не маринують. Розігрійте оливкову олію на сковороді до дуже гарячого стану. Викладіть м’ясо. Обсмажте по 1 хвилині з кожної сторони. Зніміть зі сковороди, викладіть м’ясо на пергамент. Надішліть в розігріту духовку до 180 градусів на 5 хвилин. Викладіть на тарілку, посипте крупною сіллю, викладіть зверху вершкове масло.

Цей дуже простий і доступний рецепт не вимагає особливих навичок, проте, є ситним, смачним і що ні на є чоловічим стравою.

Гордон радить подавати стейк разом з картоплею фрі

Дивіться відео з рецептами від зірок на нашому каналі “Одна хвилина “.

Нагадаємо, Дмитро Гордон – український журналіст, який прославився завдяки своїй активній діяльності на ТВ, а після – ютуб-шоу “В гостях у Гордона “, куди він запрошує знаменитостей різного рівня і різних напрямків – від шоу-бізнесу до політики. Він навіть записував інтерв’ю з іноземними діячами, і тими, хто знаходяться під судом за зраду батьківщині.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.