Курячий фахитас в грилі з подрібненим авокадо: прекрасний варіант сімейної вечері

Ви можете собі дозволити в свято або коли до вас прийдуть гості приготувати цю страву. Воно зацікавить вас і вашу родину.

Кожна домогосподарка хоче порадувати свою сім’ю ніж смачним на вечерю. Однак в наш важкий час вишукані продукти дорогі та багатьом не по кишені на приготування цікавих і смачних страв на кожен день.

Однак ви можете собі дозволити у свято або коли до вас прийдуть гості приготувати цю страву. Воно зацікавить вас і вашу родину.

Інгредієнти

2 дрібно натертих зубчики часнику
150 г простого біойогурту в горщику
½ ч.л. копченої паприки
¼ ч. Л. меленого кмину
¼ ч. Л. меленого коріандру
¼ ч. Л. Орегано
200 г філе курячої грудки міні
2 нарізаних помідорів
1 невелика червона цибулина, дрібно нарізана
1 зелений перець чилі, очищений від насіння і дрібно нарізаний (за бажанням)
4 столові ложки нарізаного свіжого коріандру
сік 1 лайм
2 тортильї з насінням
1 авокадо, розрізаний навпіл і очищений від кісточок

Курячий фахитас в грилі
Курячий фахитас в грилі з подрібненим авокадо

 

Метод

Крок 1

Додайте часник в йогурт. Викладіть 2 столові ложки в миску середнього розміру, додайте спеції та орегано і добре перемішайте. Додайте курку і перемішайте до утворення покриття.

Крок 2

Нагрійте сковороду та обсмажте курку протягом 5 хвилин, перевернувши один раз, до повної готовності, але все ще вологою. (Якщо ви хочете підсмажити курку, спочатку витріть трохи масла на сковороді з антипригарним покриттям, інакше спеції підгорять.)

Крок 3

Змішайте помідори з цибулею, чилі (якщо є), коріандром і лаймом на свій смак. Нагрійте коржі, слідуючи інструкціям з пакування. Вичерпати м’якуш авокадо, роздушіть половину кожної тортильї, потім додайте курку і салат з сальсою. Викладіть ложкою часниковий йогурт, скачайте і їжте, поки він гарячий.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.