“Мені ніхто не готує сніданки”: 5 ідей ідеальних президентських сніданків для Володимира та Олени Зеленських

12 листопада на CNN вийшло інтерв'ю Володимира і Олени Зеленських, в якому президент зізнався, що дружина зараз не готує йому сніданки, а реакція першої леді насмішина Мережу.

Після початку повномасштабної війни подружжя Зеленських так само як і багато інших українських сімей майже не бачаться. На питання про те, яким зараз є їх сімейне життя, Олена Зеленська розповіла, що вранці готує для дітей одяг в школу, готує їм сніданки, але чоловіку не пощастило – він цього не отримує:

Я хотів сказати, що у мене немає такої можливості. Ніхто не готує мені сніданки

, – зі сміхом сказав Володимир Зеленський.

Перша леді дуже смішно відреагувала на слова чоловіка, здивовано подивившись на нього. Насправді причиною цього є те, що зараз у них складний період, бо вони живуть окремо під час війни.

5 ідей ідеальних президентських сніданків для Володимира та Олени Зеленських
5 ідей ідеальних президентських сніданків для Володимира та Олени Зеленських

1 хвилина пропонує 5 ідей президентських сніданків, які доступні кожному.

ТОП-5 ідей ідеальних сніданків

  1. Яєшня в булочці. Для приготування знадобиться 2 булочки, 2 скибочки шинки, 2 скибочки сиру, зелень для прикрашання, 4 перепелиних яйця, сіль та перець за смаком. Зробіть в булочках углиблення, покладіть туди шинку і сир, вбийте яйця, посоліть, поперчіть, запікайте в духовці 12-15 хвилин при 180 градусах.
  2. Соковитий омлет з шинкою, сиром і свіжою зеленню. 3 яйця, 2 столові ложки молока, 3-4 шматочки шинки, тертий сир, олія, сіль, перець, зелень за смаком. Збийте яйця з молоком, зеленню, сіллю та перцем, смажте омлет на гарячій сковорідці з олією, на етапі напівготовності додайте сир і шинку, доведіть до готовності.
  3. Яєчно-сирна запіканка з шинкою та броколі. 7 яєць, 120 г броколі, 120 мл вершків, 100 г сиру, 100 г шинки, 15 г вершкового масла, сіль та перець за смаком. Змішайте яйця з вершками, тертим сиром, сіллю, перцем. У змащену маслом форму вилийте яєчну суміш, додайте рівномірно броколі та подрібнену шинку, запікайте 20 хвилин при 180 градусах.
  4. Швидка і корисна вівсянка. Додайте в кашу горіхи, ягоди та фрукти і на столі моментально з’явиться корисний та смачний сніданок.
  5. Шакшука. 4 яйця, помідор, перець, спеції за смаком. Під час приготування звичайної яєшні додайте в сковорідку нарізані помідори і перець, заправте спеціями, щоб зробити більш ситним такий сніданок – додайте до готової страви хумус і м’ясо.
5 ідей ідеальних президентських сніданків для Володимира та Олени Зеленських

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.