Готую цей салат на всі свята! Потрібні сир і яловичий язик: все швидко нарізала та поставила на стіл смакоту

Цей салат з яловичим язиком стане зіркою святкового столу, а також ідеально підійде просто для сімейної вечері. Тандем простих інгредієнтів чудово поєднується в смачну страву, яка підкорить гурманів.

Шукайте новий рецепт, який вразить ваших гостей? Ось простий і смачний салат з яловичим язиком, який ви зможете приготувати легко та швидко. Цей салат гармонійно поєднує в собі смак яловичини, маринованих печериць та сиру, доповнений ароматним соусом. Давайте перейдемо до рецепта!

Інгредієнти:

  • 500 грамів яловичого язика
  • 250 грамів маринованих печериць
  • 150 грамів твердого сиру
  • 3 яйця (білки)

Для соусу:

  • Жовтки яєць
  • 4 столові ложки сметани
  • 1 чайні ложки гірчиці
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • Сіль, перець, свіжа зелень за смаком

Приготування:

Як приготувати смачний салат з яловичого язику, маринованих грибів та сиру
Як приготувати смачний салат з яловичого язику, маринованих грибів та сиру

Варимо яловичий язик до готовності (приблизно 1,5-2 години). Після цього залишаємо остудитися, а потім очищаємо від шкіри та нарізаємо на тонкі смужки. Наріжте мариновані печериці тонкими кружечками. Також наріжте твердий сир соломкою. Варені яйця розділіть на білки та жовтки, жовтки відкладіть, а білки поріжте смужками.

У невеликій мисці змішайте жовтки яєць, сметану, гірчицю та рослинну олію. Збийте до однорідності. Додайте сіль та перець за смаком. Це і буде заправка для салату.

Змішайте у великій тарілці всі нарізані інгредієнти між собою  Зверху полийте соусом. Прикрасьте свіжою зеленню та подавайте за бажанням прохолодним або за кімнатної температури.

Цей салат ідеально підійде як страва для святкового столу або просто для сімейного обіду. Спробуйте його і насолоджуйтеся чудовим смаком разом із близькими та друзями. Страва швидка та проста в приготуванні, не займе багато часу, а смак перевершить усі очікування.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.