Завжди готую цей салат на Великдень: новий рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей легкий салат ідеально підійде для весняного святкового столу. Він дуже свіжий, соковитий і просто готується. Справжня насолода з доступних продуктів.

У весняно-літній період на свята аж ніяк не хочеться готувати набридливі Олів’є та Шубу. Хочеться чогось більш легкого та свіжого. Пропонуємо до вашої уваги саме такий салат: він дуже смачний, свіжий і соковитий. Такий салат прикрасить ваш святковий стіл і гарантовано першим буде з’їдений. Готується він з простих та доступних інгредієнтів, без майонезу.

Необхідні інгредієнти:

  • молода капуста – 0,5 качана;
  • редис – 100 г;
  • яйця – 2 шт;
  • плавлений сирок – 2 шт;
  • зелена цибуля – 30 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • гірчиця – 0,4 ч.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для початку приготуємо соус для салату. Для цього змішайте майонез з гірчицею, сіллю та перцем. Розмішайте до однорідності.

Беремо велику тарілку для подачі, в якій будемо формувати салат. Молоду капусту шинкуємо тонкою соломкою і рівномірно викладаємо на тарілку. Капусту злегка присолюємо і робимо сіточку з приготовленого соусу.

Редис нарізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Також робимо сіточку з майонезу.

Рецепт смачного весняного салату на Великдень
Рецепт смачного весняного салату на Великдень

Далі викладаємо натертий на дрібну тертку плавлений сир. Для того, щоб сирки краще натиралися і не липнули до тертки, покладіть їх на 15 хвилин у морозилку. Також зверніть увагу, щоб сирки були якісними і без добавок. Обирайте плавлений сирок з вершковим смаком і слідкуйте, щоб на етикетці було написано не “сирний продукт”, а саме “плавлений сир”.

Рецепт смачного весняного салату на Великдень
Рецепт смачного весняного салату на Великдень

Сирки також змащуємо соусом. Завершальним шаром викладаємо натерті відварені яйця. Їх треба злегка присолити і також зробити сіточку з майонезу. На верх викладаємо нарізану зелену цибулю.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він дуже смачний і соковитий. Цікаво, що в цьому салаті поєднується водночас свіжі та хрусткі овочі з ніжними смаками сиру та яєць.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".