Всі гості вимагають рецепт! Незвичайний салат з апельсинами на святковий стіл – ну дуже смачний і соковитий

Цей салат з апельсинами здивує гостей і вразить всіх своїм неповторним смаком. Хто б міг подумати, що соковитий апельсин відмінно поєднується з куркою?!

Якщо вам набридли Радянські Шуба та Олів’є, зверніть увагу на цей рецепт салату. Страва виходить дуже смачною і має яскравий та збалансований смак. Крім того, салат виглядає дуже ефектно і прикрасить будь-який святковий стіл.

Необхідні інгредієнти:

  • пекінська капуста – 250 г;
  • часник – 3 зуб.;
  • копчена курка – 200 г;
  • варені яйця – 3 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • апельсини – 2 шт;
  • майонез – 200 г;
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Для того, щоб салат мав красиву та рівну форму, використовуйте кондитерське кільце. Салат буде викладатися шарами. Кожен з компонентів салату потрібно заправити майонезом, а не перемащувати соусом шари. Таким чином салат буде більш соковитий і пропитаний.

Одним з основних інгредієнтів цієї страви є копчена курка. Можна використати філе, та салат буде ще смачнішим, якщо обрати соковиті курячі стегенця. М’ясо відділіть віл шкірки та кісток і наріжте невеликим кубиком. Змішайте курочку з майонезом.

Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами
Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами

Пекінську капусту потрібно нарізати дрібно, посолити, додати вичавлений часник і заправити майонезом.

Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами
Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами

Варені яйця натріть на крупну тертку, додайте до них дрібку солі та перцю і трохи майонезу і перемішайте. Твердий сир також натріть на крупній тертці і змішайте майонезом.

Збираємо салат. Першим шаром викладаємо підготовлену пекінську капусту. Далі викладаємо копчену курку у майонезі. Наступним шаром викладіть яйця, а далі сир.

Завершальним шаром потрібно викласти апельсини. Для цього апельсини розберіть на дольки і постарайтеся по максимуму зняти плівочки, щоб була лиш м’якоть. Також приберіть кісточки. Наріжте апельсини на шматочки.

Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами
Рецепт святкового салату з куркою і апельсинами

Викладаємо апельсини щедрим шаром наверх салату і ставимо страву в холодильник на годину. Після цього кондитерське кільце можна знімати, а сам салат подавати до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.