Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Коли звичайна “пуста” каша з гречки вже набридає, час спробувати щось нове, щось, що вас здивує та захопить своїм смаком і ароматом. Грецька по-купецьки – це чудовий спосіб оновити звичну гречку та перетворити її у справжнє кулінарне диво.

Інгредієнти:

  • Гречка – 1 стакан
  • Мʼясний бульйон – 2,5 стакана
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля – 1 штука
  • Мʼясо – 300-400 грам (курятина, яловичина або свинина)
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Олія для смаження
  • Сіль, чорний перець, копчена паприка, італійські трави

Приготування:

Коли набридає звичайна гречка, готую її по-новому
Коли набридає звичайна гречка, готую її по-новому

Замочіть гречку в холодній воді на декілька хвилин, потім ретельно та декілька разів промийте її під проточною водою. Поріжте м’ясо на невеликі шматочки. Почистіть та наріжте моркву та цибулю. Роздрібніть часник.

Розігрійте олію в глибокій сковорідці або казані на середньому вогні. Додайте нарізані овочі та смажте, помішуючи, до м’якості, приблизно 5-7 хвилин. Додайте м’ясо та продовжуйте смажити, доки воно не стане золотистим.

Додайте гречку до сковорідки з овочами та м’ясом. Злегка підсмажте гречку, щоб вона набрала аромату, приблизно 2-3 хвилини.

Смачна гречка з мʼясом та овочами, яка урізноманітнить вечерю
Смачна гречка з мʼясом та овочами, яка урізноманітнить вечерю

Долийте м’ясний бульйон до сковороди. Приправте сумішшю солі, чорного перцю, копченої паприки та італійськими травами за смаком. Додайте роздрібнений часник. Зменште вогонь та варіть поки гречка не поглине бульйон, приблизно 15-20 хвилин. Подаємо грецьку по-купецьки гарячою, прикрасивши свіжими зеленими травами.

За допомогою цього унікального рецепта ви перетворите звичайну гречку в смачну та вишукану страву, яка здивує ваші смакові рецептори та підніме ваші кулінарні навички на новий рівень. До гречки по-купецьки ідеально смакує салат зі свіжих овочів та злегка підсмажений свіжий хліб.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.