Щаслива Наташа Корольова вразила публіку тонкою талією на Мальдівах: “Це фантастика “

Наташа Корольова вирушила зі своїм чоловіком Тарзаном на Мальдіви і регулярно публікує щасливі фото з відпустки.

Після скандальної історії зі зрадою Тарзана, завжди яскрава і усміхнена Наталя Корольова несподівано постаріла. У неї з’явилися зморшки, трохи обвисла шкіра і навіть простежувалися сиві волоски.

Наташа Корольова сильно постаріла після зради Тарзана
Наташа Корольова сильно постаріла після зради Тарзана

Однак зараз, через півроку, співачка оговталася від стресу і стала виглядати набагато краще. Це доводять її нові знімки в Інстаграм-блозі.

Зараз співачка Наташа Корольова з чоловіком Сергієм Глушко вирушили у відпустку. На цей раз зірки вибрали Мальдіви. І естрадна діва зізналася, що вперше в житті відпочиває на райських островах. Звідти артиста регулярно публікує свіжі фото і відео, де показує себе в усі красі.

Так, нещодавно Корольова опублікувала пляжне фото, де продемонструвала свою осину талію. Примітно, що артистка була не в купальнику, а в короткому червоному платті з глибоким декольте. Фанати помітили, що Наташа Корольова виглядає просто чудово, вона пострункішала і покращала. На знімку артистка позувала з келихом ігристого, лучась щасливою посмішкою.

“Вип’ємо за любов”, – підписала фото Королева фразою з відомої пісні.

Користувачі Мережі відразу ж взялися коментувати фото артистки. “Наташа, ти супер! Гарного відпочинку вам! “,” Сама красива “,” Шикарне плаття “,” Наташа, ви залишилися незмінною. Така ж пустотлива дівчисько “,” Красуня “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.