Молода дружина Віктора Павлика після пологів заговорила про пластик: хоче бути справжньою красунею з обкладинки

Катерина Репяхова стала справжньою Інстаграм-знаменитістю. Як і кожній зірці, їй хочеться бути бездоганною.

Катя Репяхова. Ця дівчина знайшла справжню популярність з тих пір, як Віктор Павлик публічно зізнався, що вона – його нова обраниця.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Своєму улюбленому Катя народила сина і тепер день за днем присвячує родині. Віктор Павлик не приховує: він дуже щасливий в нинішньому шлюбі.

Проте, Репяхова не хоче забувати, що вона ще молода і, знайшовши зоряний статус, хоче підкреслити всі достоїнства і стати справжнім прикладом для наслідування.

Так, як дружина Павлика стала публічною персоною, багато хто цікавиться, не піддалася вона сучасним трендам і не хоче змінити свою зовнішність, як багато відомих блогерша.

Катя Репяхова

“Чи не думали зробити пластику носа? “, – запитують Катерину передплатники

Зірка не приховує, що такі думки у неї звичайно ж були. Проте, її більше турбує, як буде виглядати декольте після годування. Робота над собою після того, як маленький син підросте, стане в пріоритеті.

Цікаво, що Репяхова ніколи не скаржилася на свою зовнішність і не публічно раніше не розповідала про свої наміри змінити себе.

Катя одна з небагатьох публічних особистостей, яка не стала на доріжку пластичної косметології. Навіть під час вагітності, коли фігура змінилася до невпізнання, жінка не скаржилася і приймала себе такою, як вона є.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.