Олена Зеленська зізналася, що не може купувати дорогий одяг

Її статус першої леді вимагає, аби вона щоразу з'являлася на людях у новому вбранні.

Дружина президента Олена Зеленська розповіла, що бере одяг на прокат. Зазвичай, вона орендує вбрання для урочистих подій. Саме це рятує жінку у ситуації, коли щоразу потрібно виходити у світ у новій сукні.

«Скажу чесно, я користувалася послугами оренди, брала одяг для особливих подій. У своїй сьогоднішній ситуації, коли я не завжди можу повторювати одні й ті самі образи, якщо є така можливість, я намагаюся її використовувати», – підкреслила вона.

Вона додала, що найзручнішим взуттям для неї є кросівки. Також вона сподівається, що мода на сукні, доповнені спортивним взуттям, збережеться надовго.

«Що я готова надягати завжди – то це кросівки. Постійно. Якщо збережеться мода на комбінування суконь зі спортивним взуттям, я буду щасливою», – резюмувала дружина президента.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.