Тоня Матвієнко розповіла про інцидент у лікарні

Неприємна ситуація трапилася 20 років тому.

Оля Полякова та Тоня Матвієнко провели спільний ефір в Instagram, під час якого зіграли в гру «Правда або дія». У процесі Тоня розповіла про інцидент, який трапився з нею в лікарні «Охматдит».

Зірка пригадала, як привела свою доньку Уляну на огляд до лікаря. Чоловік почав до неї домагатися. Матвієнко тоді було 19 років.

«Одного разу трапилася неприємність. Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися — в 19 років. Він мене притиснув і сказав: «Ну ти ж нагуляла», – розповіла Антоніна.

За словами артистки, лікар навіть погрожував нашкодити дитині.

«1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що бродила десь. Він сказав: «Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми», – поділилася артистка.

Тоді її врятувало ім’я її мами – народної артистки України Ніни Матвієнко.

«Я пам’ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: «Ти що! Так у мене мама Ніна Матвієнко!» І це мені допомогло», – зазначила Матвієнко.

Вона припускає, що чоловік досі там працює, але додала, що не має бажання з’ясовувати стосунки через скільки років. Тим паче, що тоді конфлікт вдалося залагодити.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.