Як в дитинстві виглядали Настя Каменських, Ірина Білик, Олег Винник і Софія Ротару?

Зараз цих артистів і артисток знають без перебільшення на кожному розі.

А був час, коли вони були зовсім ще дітьми, і мріяли стати вчительками або космонавтами. Як виглядали зірки, коли були маленькими?

Настя Каменських

Коли дружина Потапа була зовсім ще дитиною, у неї були темні і дуже кучеряве волосся. Вона була худенькою і неймовірно впевненою в собі. Любила творчі предмети і співала вечорами.

Зараз Настя взагалі не схожа на ту маленьку дівчинку, якій була в дитинстві.

Настя Каменських в дитинстві
Настя Каменських в дитинстві

Ірина Білик

Примадонна української естради ще зі школи знала – хоче бути співачкою. Хоча, на її думку, від однокласників нічим не відрізнялася. До слова, Іра була найвищою дівчинкою в класі, вона сподівалася, що опиниться за останньою партою, але її посадили за першу. А ви дізналися цю артистку на шкільному фото?

Ірина Білик в дитинстві
Ірина Білик в дитинстві

Олег Винник

Король “вовчих ” в школі був неслухняним забіякою. Зате виглядав завжди “як з голочки “, адже мама привезла з поїздок самі краще наряди. А його синій лакований рюкзак – це було ціле багатство.

Олег Винник в дитинстві
Олег Винник в дитинстві

Софія Ротару

Голос “Червоної Рути ” Софія Михайлівна Ротару теж поділилася дитячими фото. Шанувальники відзначають – зараз вона взагалі не схожа на ту дитину з косичками.

Софія Ротару в дитинстві
Софія Ротару в дитинстві

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?