Настя Каменських в нескромному боді грайливо помахала ніжкою і покліпала оченятами: таке Потапу подобається

Настя Каменських регулярно радує шанувальників новими фото і відео в своєму Інстаграме. Зараз він поділилася грайливими міні-роликами в своєму Сторіс.

Перед Новим роком у зірок дуже насичений період – зйомки в концертах, шоу, різноманітні заходи, церемонії нагородження – і як тільки вони встигають ?!

Настя Каменських – одна з найпопулярніших і затребуваних співачок в українському шоу-бізнесі, але вже завоювала і зарубіжну публіку своїми новими треками.

На своїй сторінці Настя практично щодня ділиться знімками з нових шоу і передач. І завжди вона різна. У шоу “Маска” співачка завжди виглядає епатажно і яскраво.

Настя Каменських в шоу Маска
Настя Каменських в шоу Маска

Або такий сценічний образ:

Настя Каменських
Настя Каменських

А зараз співачка поділилися коротенькими відео в своєму Сторіс, загадково залишивши їх без коментарів і навіть відключивши звук, щоб не було чутно, що відбувається на задньому плані. Швидше за все, це зйомки чергового концерту – скоро ми всі дізнаємося.

Настя Каменських
Настя Каменських

Красуня позує перед в обтягуючому темно-синьому боді з довгими рукавами і сріблястим декором, чорних колготках. Під час Селфі грайливо помахує ніжкою. Кучеряве волосся укладені вільно, на обличчі яскравий вечірній макіяж в бузкових тонах і ніжно-рожева помада на губах.

25 грудня Настя разом з Потапом і іншими селебрітіс гуляла на традиційній Різдвяній вечірці у Христини Храновської.

Настя Каменських і Потап зробили Селфі перед початком
Настя Каменських і Потап зробили Селфі перед початком

Там пара з’явилася в вишиванках – Потап в чорній, розшитій срібними нитками, Настя – в білому вишитому топі. Всі гості також були в національних костюмах, особливо всім сподобався образ Каті Осадчої.

Різдвяний костюм Каті Осадчої
Різдвяний костюм Каті Осадчої

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.