Під пальмами і з мавпочками: Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров вирішили зустріти Новий рік не в Україні

Супермодель і телеведуча Олександра Кучеренко разом зі своїм чоловіком, мандрівником Дмитром Комаровим вирушили відпочивати.

Новорічні свята вони вирішили зустріти далеко від рідної країни і морозів, під теплим сонцем на березі океану. Правда, куди саме вони вирушили – вирішили утримати в таємниці.

Сонячне і тепле фото в новорічній шапці і з ялинкою Кучеренко опублікувала у себе в Інстаграм

“З наступаючим Новим роком, друзі! Нехай він принесе нам більше світлих подій, добра, радості, здоров’я і любові! “, – написала журналістка і дружина Дмитра Комарова.

На знімку вона одягнена в біло-блакитному пляжному сарафані, а Комаров в білій сорочці і білих шортах. На голову мандрівник надів шапку Діда Мороза, а особа від сонця закривають сонцезахисні чорні окуляри.

А ось у Кучеренко на голові корона Снігуроньки, і вона грайливо тримає в руках пасмо волосся.

Комаров виклав у себе на сторінці таке ж фото з підсумками року:

“Спасибі, 2020 й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей планети. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування – всім без винятку “, – написав мандрівник.

Відзначимо, що Олександра та Дмитро разом вже більше року. Вони таємно одружилися і вирушили в медовий місяць, купивши навіть квитки на літак в окремих місцях, щоб ніхто їх навіть не запідозрив.

Так все таємно і вийшло. А по приїзду вони розповіли публіці про свій зв’язок і дали більше інтерв’ю для Катерини Осадчої і її програми “Світське життя “.

Про поповнення пара поки не замислюється, але не виключають, що це станеться в найближчому майбутньому. Крім цього, Кучеренко вже не раз бачили з трохи округлим животом в обтягуючому вбранні. Вона поки своє цікаве положення ніяк не коментувала.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.