“Рятівниці Малібу “: Оля Полякова з донькою помірялися фігурою в купальниках

15-річна дочка Олі Полякової Маша опублікувала яскраві фотографії з відпочинку на Мальдівах.

Популярна українська співачка Оля Полякова на зимові канікули вирішила не мерзнути в Україні, а відправитися разом дочками на Мальдіви. Звідти зірка регулярно постить фото і знімає сторіз в свій Інстаграм. 15-річна Маша не відстає від мами і також радує своїх підписників, яких у неї до слова 160 тисяч.

Так, Полякова молодша на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала серію фотографій, на яких вона разом зі своєю зірковою мамою в однакових червоних купальниках позують в повний зріст.

“Рятівниці Малібу”, – підписала знімки Маша.

Користувачі Мережі із захопленням сприйняли фотографії та відзначили, що Марія зростає копією своєї мами. «Вся в маму», «Які красуні», «Супер дівчинки», «Рятувальники Малібу і поруч не стояли.», «Як сестрички», – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 15-річна дочка Олі Полякової, крім навчання в школі, встигає займатися моделінгом, співає в своїй групі і заробляє в Інстаграмі. Оля Полякова не раз хвалилася що її старша дочка Марія швидко стала дорослою, і вже в 13 років отримала свій перший дохід від Інстаграм-блогу. Зараз Марії 15, і вона стала більш популярною. У неї в шапці профілю навіть вказані розцінки що і за якою ціною можна купити.

Так, якщо бренди або блогери хочуть купити у Маші Полякової рекламу, то за розділ “Історії” вони віддадуть 600 гривень, а за пост в офіційному профілі – 1600 грн.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.