Настя Каменських обрізала свої знамениті кучері і зробила каре з чубчиком: новий образ їй йде

Настя Каменських з'явилася в ефірі розважального шоу "Маска" в несподіваному образі.

Довге, темне і кучеряве волосся – це головна родзинка української співачки Насті Каменських. Артистка ніколи кардинально не міняла зачіску і важко уявити її в іншому образі. Однак днями зірка вирішила здивувати шанувальників і внести в образ трохи перчинки. Так, в своєму Інстаграм-блозі Каменських опублікувала знімок, де постала в новому образі. У кадрі Настя позувала в шкіряному біло-чорному костюмі і в високих чоботях. Але найбільше уваги привернула не одяг, а нова зачіска Каменських. Замість звичного кучерявого волосся, артиста на наділу чорну перуку довжини каре з чубчиком. Образ красуня доповнила чорним беретом, який додав її образу шарму. Саме в такому образі Каменських з’явилася в 5 випуску популярного шоу “Маска”, де співачка є членом журі.

Варто відзначити, що шанувальники оцінили новий образ Каменських, багатьом сподобалася зачіска співачки. “Як же тобі йде ця зачіска, красуня”, “Класний образ”, “Ну ооооочень красива”, “Вмерти Настю зовсім не впізнати”, “Ну прям Коко Шанель”, “Офігенний образ! Красуня “,” Така красива, можна закохатися “,” Як завжди шикарна “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських закликала прихильників взяти участь у благодійному аукціоні. Співачка повідомила, що запускає власний благодійний аукціон, де буде продавати свої особисті речі, а всі зібрані гроші підуть на допомогу в фонд “Пігулки”, який допомагає онкохворим дітям.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.