Леся Никитюк в мініспідниці похвалилася розкішним букетом від залицяльника: віддав шалені гроші

Українська телеведуча Леся Іванівна Никитюк виклала справжнє весняне фото, на якому похвалилася не тільки засмаглим зовнішнім виглядом і міні-спідницею, а й чимось ще.

Леся Никитюк виклала фото, зроблене в дзеркало. На знімку красуня позує в костюмі – піджаку і мініспідницю.

На ній надіта футболка з рожевим ведмедиком. На столику для макіяжу стоїть величезний букет з квітами. Никитюк запитала у шанувальників, чи бачать вони скільки квітів на фото?

Леся Никитюк влаштувала між своїми фоловерів соцсопрос. Для цього вона запостив знімок в спокусливій латексному костюмі.

Провідна вирішила запитати фоловерів Instagram, чи пам’ятають вони, звідки цей наряд.

Синій латексний топ з відвертим декольте, штани, визирає нижня білизна, засмагла шкіра, ідеальна фігура і довге волосся – Никитюк вигляди просто шикарно на фото, яке вона запостив в своєму мікроблозі.

“У мене дуже скромне харчування и я Пішла … В якій Програмі я булу в цьом образі? “, – запитала ведуча.

Йшлося про ось це фото.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Нагадаємо, Леся Никитюк – провідна Нового каналу. Також вона складається в близьких, імовірно, дружніх відносинах зі своїм колегою, одруженим телеведучим Сергієм Притулою.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Також додамо, що в 2020 році телеведуча випустила на Новому каналі свій авторський проект “Ле Маршрутка “, який вже зібрав свою аудиторію фанатів. Це тревел-проект, головна мета якого – розкрити невідомі або маловідомі місця України для туризму і подорожей.

Вона з водієм Богданом Богдановичем об’їхала за два сезони безліч туристичних локацій.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!