Катерина Осадча показала свою кухню: чистий посуд, акуратна скатертину, апетитні млинчики

На честь Масниці багато зірок зараз діляться унікальними і цікавими рецептами млинчиком. Вирішила не залишатися осторонь і дружина Юрія Горбунова.

У Інстаграм вона виклала фото свого святкового столу. Видно, що це або вітальня, або їдальня. Шанувальники звернули увагу на те, яка Осадча акуратна господиня – охайна і відповідальна.

Випрасувана скатертина ручної роботи, привезена, очевидно, десь із західної України

На стіл вона виставила маленьку вазочку з квітами, яку, швидше за все, їй подарував її коханий і чоловік Юрій Горбунов. Також на столі стоїть свічка в свічнику. На гарному посуді викладені млинці, які зірка “Світського життя ” приготувала своїми руками.

Поруч на тарілці лежить червона риба. В описі до фотографії Катерина Осадча привітала всіх зі святом та побажала смачних млинців на Масляну.

Відзначимо, в своєму Інстаграм-акаунті безперервно Катя Осадча продовжує радувати шанувальників зйомками нових випусків “Світського життя “.

Також ведуча готується до Масниці, а допомагає їй в цьому відомий ресторатор, який навчив робити оригінальне блюдо до святкового столу. Своїми першими кулінарними шедеврами зоряна телеведуча вирішила похвалитися і своїм домашнім, і публіці. А читає її, до речі, 1,6 мільйона чоловік. Це один з найбільших блогів в Україні.

Там Катерина намагається бути максимально чесною, тому нерідко може здатися публіці навіть без макіяжу і в домашньому одязі.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.