Волочкова показала вміст свого холодильника: ось як виглядає харчування балерини

45-річна балерина Анастасія Волочкова в своєму акаунті instagram виклала відео, на якому показала, чим харчується.

Балерина Анастасія Волочкова вирішила розповісти шанувальникам, чим вона харчується, щоб тримати себе в формі і навіть показати наочно: в Інстаграм-сторіз балерина опублікувала відео, де показала вміст свого холодильника.

Судячи з кадрів, Волочкова не їсть ні м’яса ні риби, а надає перевагу свіжій зелені і овочам. Холодильник Волочкової повністю забитий зеленню, капустою, огірками та помідорами. На верхній полиці холодильника стоять кілька баночок з варенням.

Холодильник Анастасії Волочкової: скріншот Інстаграм-сторіз
Холодильник Анастасії Волочкової: скріншот Інстаграм-сторіз

“Дивіться, холодильник Волочковскій”, – сказала в відео балерина.

Варто відзначити, що крім правильного харчування для підтримки гарної фізичної форми Анастасія Волочкова регулярно займається в спортзалі. Це не дивно, адже балерини завжди повинні бути стрункими і підтягнутими.

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова вразила шанувальників своїм новим талантом. Під час своєї шоу-програми вона виступила на сцені з музичним номером. Балерина вбралася в сяючий срібний наряд з страз і пайеток – міні-плаття і високі ботфорти, а також одягла біляву перуку. Танцівниця заспівала свою нову пісню “Одна”.

Користувачі Мережі відзначили, що вокал – не найсильніша сторона Волочкової і танцювати їй вдається краще.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.