Порада Олі Полякової від 17 квітня 2021: піднімайте свої прекрасні сідниці і починайте займатися! (Відео)

Найголовніше: вправи потрібно виконувати з посмішкою і настроєм. Тільки оптимістично налаштована людина може ефективно виконувати вправи.

Представникам шоу-бізнесу потрібно постійно перебувати в прекрасній фізичній формі. Вони повинні підтримувати свою фігуру і відрізнятися міцним здоров’ям, бо це їм необхідно, щоб витримати той жахливий ритм життя, які вони ведуть. Постійні відрядження, переїзди, концерти – при поганому здоров’я довго людина не витримує. Це, крім того, що потрібно мати прекрасний вигляд обличчя і чудовий настрій.

Оля Полякова відрізняється міцним здоров’ям. Тільки подивіться як енергійно вона виконує своє пісні на концертах. Після кожної такої пісні сильно втомлюєшся, а їй все дарма. Це тому, що вона приділяє фітнесу під наглядом тренера по 30-40 хвилин три рази на тиждень. І так постійно.

Нещодавно Оля Полякова розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому вона тренується. Вона так енергійно закликає всіх почати віднині тренування, що виникає відчуття просто зараз все кинути та бігти на тренування або в крайньому разі пробігтися по набережній.

Очі в Олі горять, з таким запалом вона звертається до користувачів соцмереж.

 "В "
Оля Полякова

Далі вона показує як правильно робити розминку і потім тільки радить приступати до фізичних вправ. І найголовніше: вправи потрібно виконувати з посмішкою і настроєм. Тільки оптимістично налаштована людина може ефективно виконувати вправи та тоді вони йому підуть на користь.
І вже через місяць ви побачите результат.

А ви після перегляду цього відео відразу кинулися виконувати фізичні вправи? Здоров’я та удачі вам!

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?