Григорій Решетник під час відпочинку на Мальдівах збрив бороду і змінився до невпізнання: “Рідні не впізнають”

Григорій Решетник вразив публіку зовнішнім виглядом. Телеведучий збрив бороду і став зовсім іншою людиною.

Нещодавно ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетник з дружиною Христиною і синами відправився на справжній райський відпочинок на Мальдіви. Звідти зоряне сімейство регулярно публікує фото і відео, де показують, як проходить їх відпочинок з трьома маленькими дітьми.

Сім'я Решетніков в повному складі
Сім’я Решетніков в повному складі на Мальдівах

Нещодавно Григорій опублікував чергове відео з відпочинку, на якому зображений в новому образі. На відео чоловік без звичної бороди.

“Решетник без бороди. Поголився, рідні не впізнають, дружина каже: ” Де чоловік? “Але раз на рік можна “, – прокоментував він свій новий образ.

Користувачі Мережі тут же взялися коментувати зовнішній вигляд Григорія.

“Взагалі на себе не схожий, дружина права! Але класно “,” Без бороди краще) “,” Я б теж не впізнала, ще й в окулярах “,” Гарний чоловічок “,” На Кобзона схожий “,” Вам дуже йде без бороди “, – пишуть коментатори.

Відзначимо, Григорій Решетник – один з найвідоміших і затребуваних телеведучих України. Крім того він є люблячим чоловіком і турботливим батьком трьох синів, молодшому з яких лише недавно виповнилося 5 місяців.

Григорій Решетник вперше показав молодшого сина поблизу
Григорій Решетник вперше показав молодшого сина поблизу

Навіть незважаючи на те, що Григорій багато часу приділяє роботі, він встигає брати участь у вихованні дітей і балувати свою дружину подарунками. Григорій не приховує – свою дружину Христину в побут не заганяє, а навпаки робить все, щоб вона відчувала себе красивою жінкою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.