Лілія Ребрик показала, як розважається з чоловіком на відпочинку: “Закохалася в великий .. “

Відома телеведуча і актриса Лілія Ребрик показала, як відпочиває з чоловіком в сонячній Туреччині.

Не так давно ведуча програми “Ранок з Україною” Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким і дітьми відправилася відпочивати в сонячну Туреччину. Вона не може залишити шанувальників без нового контенту, тому радує знімками з жаркої країни. Так, актриса вже встигла поділитися фотографіями, де вона позує в купальнику і на пляжі і продемонструвала кілька яскравих образів.

Л
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині
Лілія Ребрик на відпочинку в Туреччині

А недавно Лілія опублікувала серію знімків, де вона позує разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким на тенісному корті. Актриса позувала в білих шортах, рожевій майці, кросівках і бейсболці. Чоловік так само був у шортах і футболці. В руках вони тримали ракетки для великого тенісу.

“Наше нове захоплення. Це ж треба, приїхати на відпочинок і закохатися у великий теніс. Для цього створені всі умови. Навіть турніри проходять. Ми стали свідками одного з таких, де перемогли українці. Ну і звичайно захотілося теж спробувати! “, – написала Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію актриси.

“Лиличка, ви просто ракета! Яскрава, справжня, заряджаєте позитивом “,” Спорт у вас в крові, якщо і відпочинку відкрили для себе новий вид “,” Які ви молодці! “,” Ліля, ви заряджаєте таким позитивом! Просто супер “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?