Як виглядає і де живе реальна мама Андрія Данилка? Він довгий час її приховував

Всі звикли, що сценічної мамою Вєрки Сердючки є Інна Білоконь, однак у Данилко є ще й своя справжня мати.

Маму Андрія Данилка звуть Світлана. Жінка народилася в 1937 році, від першого шлюбу у неї є дочка, Галина. Життя Світлани Іванівни не можна назвати простою – вона жила бідно, а коли з’явилися свої діти, змушена була працювати на трьох роботах, аби забезпечити їх хоча б їжею.

Андрій Данилко в дитинстві з мамою
Андрій Данилко в дитинстві зі своєю мамою – фото з архіву

Зараз мамі артиста Андрія Данилка 83 роки

Мама Андрія Данилка
Мама Андрія Данилка

Світлана Іванівна живе в селі Клименки Полтавської області, де у неї є власний город, господарство і свіже повітря.

Син – всенародний улюбленець і талановитий артист – не раз пропонував літній мамі переїхати кудись ближче до Києва, проте жінка про це навіть думати не хоче – їй до душі природа, свіже повітря і спокій.

Мама була в гостях у Андрія Данилка

Андрій Данилко підтвердив, що живе в будинку на Хрещатику, який є пам'яток архітектури
Андрій Данилко підтвердив, що живе в будинку на Хрещатику, який є пам’яток архітектури

Сам виконавець ролі Вєрки Сердючки оселився в самому центрі Києва – на вулиці Хрещатик. Каже, мама приїжджала до нього в гості, однак ритм великого міста їй не сподобався.

Андрій Данилко зізнався – дуже не любить приїжджати на малу батьківщину, але зі свого боку фінансово допомагає сім’ї, так що живуть вони безбідно.

Про всі секрети особистого та творчого життя Андрія Данилка ви можете дізнатися з нашого відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “. Там ми розповіли і про хворобу артиста, і про його творчих невдачах, які переслідують останнім часом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.