Колишня дружина Позитиву з “Время и стекло” в шовковому молочному халатику показала свій ранок

Анна Андрійчук - колишня дружина Олексія Завгороднього, більш відомого як Позитив. Менше місяця тому пара заявила про те, що вони розлучаються після майже півтора десятка років разом.

Достовірно причина розриву невідомо. Партнери воліли замовчувати подробиці своїх особистих недомовок і проблем, але ось про рішення розлучитися розповіли відразу удвох.

Після офіційної новини про розставання з Позитивом Анна Андрійчук стала публікувати більш відкриті і багатообіцяючі фотографії

Наприклад, напередодні вона показала знімок в шовковому молочному халаті, який відмінно підкреслює її форми.

Видно, що фотографія зроблена вранці. Мабуть, Анна в цей час тільки встала з ліжка, і готується зробити собі чашечку кави. Незважаючи на те, що знімок зроблений зі спини, він наскрізь просякнутий променями ранкового сонця, жіночністю, ніжністю та романтикою.

Судячи з усього, Анна зовсім не втратила впевненості в собі після такого трагічного і хворобливого для неї розлучення. Просто подивіться на ці фотографії!

“Ніколи не любила понеділки, особливо в шкільні часи. А зараз я їх обожнюю! Новий тиждень, як початок нового життя, коли можна почати все з чистого аркуша “, – підписала фотографії Анна Андрійчук-Завгородня.

У коментарях ніхто не був здивований побачити відгук від найближчої подруги Ані – Насті Каменських. Вона залишила смайлик у вигляді вогню.

До слова, Настя Каменських – це близька подруга Ганни Андрійчук.

Саме з нею Аня їздила недавно в Мексику, де змогла відпочити, провести час в компанії подруг і нарешті прийняти доленосне для себе рішення, до якому прагнула близько двох років.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.