Колишня дружина Позитива позувала в купальнику: нехай бачить, що втратив

Навесні 2021 року стало відомо, що екс-учасник групи "Время и стекло " Олексій Завгородній, він же Позитив, розлучається зі своєю дружиною Анною Андрійчук після 13 років шлюбу.

Цю інформацію Позитив підтвердив в інтерв’ю Катерині Осадчій, а сама Анна Завгородня (тепер уже Андрійчук) підтвердила в реаліті-шоу своєї подруги Насті Каменських під назвою “Дівчата рулять “. Після того, як красуня розлучилася зі своїм чоловіком і стала холостячкою, за не стали пильно стежити все – і чоловіки, і дівчата. Варто відзначити, що Андрійчук після розлучення помітно покращала – зовсім не сказати, що вона переживала і плакала після хворобливого розлучення.

Її ідеальну форму підтверджують численні фотографії то в пляжних нарядах, то в купальних костюмах – шикарні форми. Під останнім фото і зовсім зібралися коментатори, які засипали Анну компліментами.

В описі вона розповіла про те, як зараз їй живеться – поза шлюбом.

“Життя не перестає дивувати, так багато подій за останній час, що не встигаю за потоком. Як завжди багато роботи і це завжди дуже надихає йти вперед. Ми розробляємо багато краси в @annchoo_brand і всією командою вже кайфуем, скоро будемо радувати і вас . Спробувала себе в новій ролі, все покажу. Шалено хочу на море. і танцювати. Можна просто танцювати. Як бачите, фото не сьогоднішнє і навіть не вчорашній. А з улюбленого Тулума. Так, нових фоток немає, обіцяю виправиться. Ми ж тут за чесність? Кажу як є. А ще, я так круто покаталася на самокаті, що заробила гайморит і отит. Людина – удача, йо-майо “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.