(Відео) Світлана Лобода з паличками біля барабана: глядачі в захваті!

При цьому можна побачити, що вона сама себе заводить, не кажучи вже про глядачів. Все-таки вміє барабанити Світлана паличками.

Багато представників шоу-бізнесу роблять все і це їм вдається, щоб підігріти інтерес до своєї персони. Методи різні. Одні знімають себе в колі друзів або на корпоративах, інші в колі своєї родини. Треті показують як вони займаються в елітних спортивних залах.

Всі методи хороші, вед шанувальники та глядач не повинен послабити увагу до їх персони. Можливо це і правильно, на вершину Олімпу не кожному вдається піднятися, а тим більше там залишитися тривалий час.

Є звичайно талановиті артисти, яким не потрібно підігрівати в соціальних мережах інтерес. Їм просто потрібно періодично показуватися на естрадах і робити ту роботу, яку вони люблять, і вона подобається глядачам. Іноді досить просто випустити кліп і якщо він вдалий, то артиста пам’ятатимуть довгий час.

Є звичайно й інші варіанти. Так у деяких артистів є своє хобі, яке відрізняє його від інших.

Світлана Лобода налаштовується на виступ

Так, наприклад Світлана Лобода любить барабанити на сцені. І найголовніше, очевидно у неї до цього талант.
Так нещодавно Світлана Лобода розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де вона енергійно, з запалом барабанить.

При цьому можна побачити, що вона сама себе заводить, не кажучи вже про глядачів. Все-таки вміє барабанити Світлана паличками. Ви тільки подивіться як вона це робить. Не всякий зможе так барабанити. А як захоплено це сприймають глядачі і її шанувальники в соцмережах!

А вам сподобався, цей енергійний барабанщик?

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.