Після збільшення: Ані Лорак в тісному комбінезоні похвалилася новими формами

Ані Лорак заперечує, що робила будь-які пластичні операції. Однак зміни в зовнішності співачки видно не озброєним оком.

За останні кілька років зовнішність Ані Лорак трохи змінилася. Стало помітно, що артистка користується уколами краси: її вилиці стали виразніше, а губи помітно збільшилися. Однак “поворожила” співачка не тільки зі своїм обличчям.

Ані Лорак до і після пластики
Ані Лорак до і після пластики

42-річна Ані Лорак часто хвалиться своїм значним і пружним бюстом. Так, нещодавно співачка з’явилася на музичному фестивалі “Нова хвиля” в облягаючому жовтому комбінезоні з відкритим декольте. Під тісний наряд співачка не стала надягати бюстгальтер.

Артистка виглядала дійсно ефектно. Це відзначили і її шанувальники.

“Як завжди шикарна”, “Яка шикарна красавіца.Вам йде такий яскравий колір”, “Неймовірно супер бомбічний красівучая ДИВА!”, “Око не відірвати”, “Ані, найкрасивіша, стильна і шикарна, еталон краси і жіночності, наша гордість і любов, спасибі тобі за все “, ” сногшібательно, шикарна діва “, – пишуть коментатори.

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак виглядала інакше. Наприклад, ще в 2006 році популярна виконавиця не могла похвалитися такою пишним бюстом. На знімках з тих часів Ані Лорак виглядає дещо інакше.

Ані
Ані Лорак в 2006 році і зараз

Більше про творчого та особистого життя Ані Лорак дивіться у відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.