Як виглядає Ліза Арзамасова через 2 тижні після пологів: сфотографувалася поруч з люлькою свого малюка

Нещодавно 26-річна актриса Єлизавета Арзамасова стала мамою. У неї народився син. Первістка вони з чоловіком Іллею Авербухом назвали Лев.

Єлизавета – досить публічна особа, тому народження своєї дитини вона не приховувала. Також вона не приховує, як відчуває себе після пологів. Нещодавно в Інстаграм телезірка поділилася знімком, який очевидно зробив її чоловік Ілля Авербух. На фото щаслива молода мама поруч з коляскою, в якій лежить її первісток Лев. Дивлячись на Арзамасову, абсолютно не можна подумати, що вона недавно народила і зараз зіткнулася з безсонними ночами. Дівчина виглядає привабливо, і відразу видно, що материнство їй тільки в радість!

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою
14 серпня Ліза Арзамасова повідомила, що вперше стала мамою

Зворушливі кадри з малюком Арзамасова і Авербуха вже облетіли весь інтернет. Шанувальники дуже раді, що їхній кумир пізнала щастя в материнстві.

Слід додати, що Єлизавета Арзамасова не змогла покинути пологовий будинок на третій день після пологів, як це зазвичай відбувається. Її чоловік, фігурист Ілля Авербух був у від’їзді, тому забрати дружину з дитиною додому зміг тільки через тиждень після пологів.

Це наштовхнуло незалежних психологів на думку про те, що в парі безумовно є якийсь конфлікт або розбрат.

Також ходять чутки, що зірку телесеріалу “Татусеві дочки ” (роль Галини Сергіївни Васнецова) не могли виписати з пологового будинку раніше за медичними показаннями: нібито пологи пройшли з ускладненнями.

Судячи з фото в мережі, зараз новоспечена мама почуває себе добре.

Ліза Арзамасова з сином Левом
Ліза Арзамасова з сином Левом

Популярне

Схожі статті

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.