“Рот все ширше, очі безумніші”: публіка не впізнала Аллу Пугачову після чергової пластики

Нове фото Алли Пугачової спантеличило мережу: фотошоп, або чергова пластика?

Алла Пугачова – легендарна зірка, яка зараз насолоджується лаврами популярності після успішної кар’єри часів молодості. Хоч Примадонна тепер не виступає на сцені і рідко з’являється на заходах, шанувальників у неї менше не стає.

Алла Борисівна має свій Інстаграм-блог, але публікує там фото вкрай рідко. Набагато частіше її можна зустріти в блозі її чоловіка Максима Галкіна. Крім того, фанати Алли Борисівни створюють фан-акаунти в соціальних мережах, де публікують, як архівні так і свіжі знімки улюбленої співачки.

Так, нещодавно в одному з таких фан-акаунтів з’явилося свіже фото Пугачової, на якому її не впізнали шанувальники.

На знімку можна розгледіти обличчя Примадонни крупним планом. Співачка позує з новою зачіскою і оновленим кольором волосся – попелястим блондом.

Однак помітно, що фото сильно оброблено фотошопом. На обличчі 72-річної співачки немає жодної зморшки.

Користувачі Мережі тут же розкритикували знімок в коментарях, зазначивши, що на фото ніби не Алла Пугачова.

“О боже, слів просто немає … Це просто вже мумія”, “Зовсім на себе не схожа”, “Ні, це не Пугачова, це інша людина”, “Рот все ширше … Очі безумніше … Деменція на порозі “,” Алла любить фотошоп витримає. Браво. Тільки до чого це. Думають що люди пальцем зроблені чи що. “,” Господи, на кого стала схожа, гарненька була. “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.