Дружина Позитива з “Время и Стекло” показала його сестру-близнючкою в честь дня народження чоловіка

Олексій Завгородній, відомий як Позитив і екс-соліст групи "Время и Стекло", 19 травня зазначив свій 31-ий день народження. На честь свята його дружина показала фотографію чоловіка з його сестрою-близнючкою.

Олексій Завгородній відомий як Позитив з українського колективу “Время и Стекло”, а також близький друг Потапа і учасник його групи “Мозги”.

Вже більше 7 років музикант щасливий у шлюбі зі своєю красунею-дружиною Анною. Пара любить радувати шанувальників Олексія спільними фотографіями і відео у соціальних мережах.

Але на честь дня народження чоловіка Анна вирішила поділитися особливим для нього знімком і познайомити фанатів чоловіка з ще однією незамінною дівчиною в його житті.

Мало хто знав, але Позитив має сестру Лізу, яка є його близнючкою. У підписі під фотографією Анна назвала їх божевільними двійнятами і привітала з 31 днем народження.

Алексей и Лиза
Олексій і Ліза

Сам музикант практично ніколи не згадував, що має сестру-двійнючку. Про Лізу він розповів тільки один раз в інтерв’ю Анатолію Анатолічу.

Тоді Олексій згадав, що сестра старша за нього на 10 хвилин. Вони разом кілька років навчалися в Британії. Зараз родичі періодично бачаться і підтримують зв’язок. За словами артиста, вони абсолютно різні.

Ліза зараз працює у сфері журналістики та є вельми творчою особистістю. Вона любить відвідувати концерти брата, особливо, якщо вони не в Києві.

Алексей и Лиза
Олексій і Ліза

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.