Не лисий Яма: як змінювалася зовнішність хореографа з роками (ФОТО)

Лиса зачіска стала візитною карткою українського хореографа Влада Ями, однак його імідж поступово змінювався і вдосконалювався. Яма 20 років тому абсолютно не схожий на Яму сьогодні.

Влада Яму нерідко називають одним з найпривабливіших і стильних чоловіків українського шоу-бізнесу. Його відрізняє лиса зачіска, елегантна борідка і любов до сучасних чоловічих костюмів з піджаком і злегка звуженими штанами.

Але до свого фірмового і впізнаваному шанувальниками стилю шоумен прийшов не відразу — він пробував і експериментував і з одягом, і з зачісками. Як же змінювався Влад Яма з роками?

Влад Яма: фото с паспорта и выпускного альбома
Влад Яма: фото з паспорта і випускного альбому

Народився і вивчився майбутній зірковий хореограф у Запоріжжі, його батьки працювали вчителями історії, тому і Влад намагався бути зразковим учнем. Тоді ж він почав займатися танцями і ходив у хореографічний гурток.

В юності у Ями було хвилясте світле волосся, і трохи зросталися на переніссі брови. Ні про яку бороду й мови не було. Саме таким Влад випустився зі школи і вступив до Запорізького національного університету.

Влад Яма на шоу "Танцы со звездами"
Влад Яма на шоу “Танці з зірками”

У 2002 році він здобув перемогу на відкритому чемпіонаті Англії зі спортивних танців серед аматорів в категорії латинських танців, а через два роки його запросили в шоу “Танці з зірками” стати партнером Наталії Могилевської.

Телеглядачі запам’ятали Влада лисим і з проколотими вухами. Бороди або навіть легкої небритості на обличчі хореографа тоді теж ще не було.

Влад Яма во время съемок "Танцуют все"
Влад Яма під час зйомок “Танцюють всі”

З 2008 року Яма став постійним членом журі на “Танцюють всі”. У перших сезонах він знімався в звичному для глядачів образі — з суцільною лисиною. Однак в одному з епізодів шанувальники не відразу впізнали улюбленого танцюриста — Влад з’явився на телеекранах зі щетиною і волоссям. Такий імідж Ями тоді викликав чимало суперечок серед його фанатів.

Влад Яма
Влад Яма

Остаточний імідж Влада Ями сформувався в останні кілька років — хореограф повернувся до лисої зачіски, прибрав сережки з вух і відростив симпатичну борідку.

Однак, остаточний цей образ чи ні — вирішувати тільки самому Ямі.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.