Папарацці вночі зловили Каменських без грама штукатурки – красуня сильно розізлилася

Вчора вночі Настя Каменських кудись ходила, а потім втомлена і без макіяжу вирушила додому. Її застукали папараці. Тепер питання - де це вона ночами вештається?

Вчора вночі в Інстаграме Насті Каменських з’явився відео ролик, на якому співачку знімають папараці. Вона йде звідкись дуже втомлена і повністю ненафарбована.

За її виразом обличчя видно, що вона зла на цих приставучих фотографів і їй неприємна така підвищена увага.

Настя Каменських без макіяжу
Настя Каменських без макіяжу

Але що поробиш – такий виворіт слави. Звичайно, ці фото і відео негайно розлетфлися по Мережі з гучними заголовками від “Каменських без макіяжу не впізнати ” до вираження співчуття Потапу, у якого така “страшна” дружина.

Але це все даремно! Настя і так виглядає відмінно. А ще у неї чудове почуття гумору – взяла і виставила цей ролик на своїй сторінці та ще й попросила шанувальників вгадати, куди вона, така “невпізнанна ” прямує – на відповідальне завдання або додому спати.

Настя Каменських дуже втомилася
Настя Каменських дуже втомилася

Погадаємо і ми. Судячи по багатолюдному фону, вона йде з якогось заходу і направляється додому спати.

Можна припустити, що зйомки були виконані після її виступу на весіллі у Вінниці, де вона була запрошена гостею 8 і 9 серпня.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.