Важке дитинство. Знаменитості, які росли в дитбудинку

Одним пускають своє життя під укіс, а інші стають успішними і знаменитими. Діти, які росли в дитбудинку, незважаючи на стереотипи, не завжди стають ізгояімі. Наша добірка - тому приклад.

Тато співака Юрія Шатунова кинув сім’ю, що стало причиною алкоголізму матері. Тому хлопчика забрали до дитячого будинку. І саме там він отримав відкрив в собі пристрасть до музики, яка незабаром принесло йому популярність.

 "" Микола Пермінов

Микола Пермінов ще немовлям потрапив до дитячого будинку. Йому знайшли прийомних батьків, але дуже скоро сім’я повернула Миколу назад. Вони були впевнені, що у хлопчика проблеми з розвитком. Свій професійний шлях він почав з танцювальної кар’єри, незабаром переключився на акторську майстерність. Дитинство в дитбудинку і відмова від прийомних батьків не зламали хлопчика. Навпаки – він сьогодні один із найбільш затребуваних акторів Росії.

 "" Станіслав Садальський

Колега Миколи Станіслав Садальський теж ріс у дитбудинку. Туди його направили органи опіки після того, як загинула його мати (батько хлопчика був алкоголіком). Уже в юнацькому віці йому пророкували акторську кар’єру. І не прогадали. Незабаром вступив до ГІТІС, а подальша діяльність у цій сфері принесла успіх.

 "" Євген Шіріков

Батько Євгена Шірікова потрапив до в’язниці, а мама померла. Тому хлопчик своє дитинство теж провів в інтернаті. Після випуску хлопець навчався в музичному і театральному коледжі. Зараз Євген – один з найуспішніших акторів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Маленьку Машу з Жіночої інтуїції не впізнати. Як змінилася головна героїня

Нагадаємо, що Слава Камінська опублікувала звернення до чоловіків.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.