Молодий Леонтьєв дає жару на концерті: архівне фото співака до пластики (Фото Романа Родіна)

Валерій Леонтьєв - улюбленець публіки, який був на піку слави як в дев'яностих, так і в нульових. Зараз він вже не так "хайпить", як раніше, проте все одно привертає увагу шанувальників.

Зараз запалити інтерес до персони Леонтьєва вирішив зоряний фотограф Роман Родін, який веде блог в Інстаграм, де викладає архівні фотографії популярних зірок.

У підписі до фотографії Родін написав: “Валерій Леонтьєв … ось ще одна моя рідкісна фотографія з репетиції великого артиста, і знову з балетом« Тодес ». 1996 рік “.

 

Відзначимо, кілька останніх років Валерій Леонтьєв часто скасовує свої виступи через стан здоров’я – вік дається в знаки. Наприклад, два роки тому Леонтьєв скасував свою програму в рамках музичного конкурсу «Нова хвиля-2018» в Сочі. Тоді причиною слабкості стала пневмонія. У 2019 аналогічна ситуація повторилася – Валерій переніс два сольних концерти в Твері і Рибінську в рамках гастрольного туру «Я повернусь» через хворобу. У 2020 році кілька виступів були скасовані через епідемію коронавірусу. Подейкують, що сам співак також був госпіталізований з цим діагнозом.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.