Ревізор Олена Філонова показала свої величезні “очі ” в обтягуючому боді

Ревізор краси і б'юті-богиня Олена Філонова показала у себе в Інстаграм фото, яке просто підірвало мережу і викликало масу обговорень. На її очі дивилися всі - і чоловіки, і жінки.

Блондинка і любителька рожевих нарядів здивувала обтягуючим чорним боді і чорними лосинами, які так обтягнули її об’ємні форми, що зробили її апетитною пампушкою. Але шанувальники дивилися далеко не на довгі ноги або акуратно укладене волосся, а на “неприкриту душу “.

Свої загадково-лялькові фото запаморочлива Філонова підписала так: “UFW 2020. На показі Нової колекції бренду LALLIER. Спасибо большое за фото Orest “.

Шанувальники відзначили, що нехай у Олени Філонова і є зайва вага, вона все одно вміє себе красиво подати.

Прославилася дівчина своєю роботою на Новому каналі, де разом з ревізором Юлією Панкової інспектувала салони краси, масажні кабінети і б’юті-послуги в різних містах України. Дівчина настільки вжилася в ляльковий образ наївної блондинки, що знайшла величезну армію фанатів. Зараз за Філонова в Інстаграм стежить майже мільйон людей.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.