Розкута Наталя Могилевська вийшла в світ в ночнушці в компанії красеня-мільйонера

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вийшла в світ у сукні-ночнушці, а компанію їй склав красень-мільйонер. Зірка зовсім недавно показала свого обранця публіці.

Чутки про майбутнє весілля героїні нашої сьогоднішньої статті з’явилися близько півроку тому. Інтриги додало також її зізнання в інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаva+» від радіо Люкс ФМ. У бесіді з ведучим Славою Дьоміним Наталя сказала, що закохана і щаслива.

Нарешті вона вирішила розкрити всі карти і з’явилася на публічному заході з власником київських бутиків Олегом Рижовим. Причому на днях Могилевську знову супроводжував коханий, чому шанувальники співачки тільки радіють.

Наталья и Олег
Наталя і Олег

Пара відвідала модний показ відомого грузинського і українського модельєра Бічолли Тетрадзе. Крім того, на одному з фото Наталя і Олег позували разом з кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

Артистка вдягла білу сукню, що нагадує за кроєм ночнушку, з яскраво-рожевим піджаком. Доповненням образу стали шльопанці і об’ємна сумка в колір до вбрання. Як написала знаменитість, створенням цього образу займалася донька Олега Катя, а якщо вже вони знайомі, значить все серйозно.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Звичайно, в коментарях виконавицю тут же обсипали безліччю компліментів:

  • «Ви чудово виглядаєте! Вам дуже йде ця колірна гамма»;
  • «Яка ви гарна, Наталочка!»;
  • «Красунчики ви з Олегом, приємно дивитися»;
  • «Будьте щасливі!»;
  • «Чудова»;
  • «Як ніколи круто!».

Не обійшлося і без сарказму — одна з підписниць Наталі звернула особливу увагу на її сукню і сказала, що у неї є точно така ж нічна сорочка, тільки чорна.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.