Шанувальники побачили Надію Бабкіну в реальному житті і не повірили своїм очам: без фотошопу – зовсім інша людина

70-річна співачка Надія Бабкіна намагається не показувати вікові зміни зовнішності і ретельно обробляє свої фотографії перед тим, як показати їх публіці.

Російська виконавиця Надія Бабкіна є впевненим користувачем соціальних мереж і регулярно ділиться з шанувальниками свіжими фотографіями. Судячи по знімках, артиста освоїла всі можливості Інстаграм і постійно користується фільтрами, які «омолоджують» 70-річну співачку. Так, якщо подивитися публікації Бабкіної – то створюється враження, що артистка зовсім не постаріла, її шкіра підтягнута і пружна, а на обличчі практично немає зморшок.

Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм
Одна з останніх фотографій Бабкіної в Інстаграм

Однак нещодавно в Мережі з’явилися фотографії Надії Бабкіни без фільтрів і фотошопа. Співачку сфотографували на вулиці. На фото видно всі вікові зміни в зовнішності – в’яла шкіра, зморшки, мішки під очима. Варто відзначити, що при цьому артистка все одно виглядала доглянуто і стильно.

 

Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Надію Бабкіну сфотографували на вулиці
Так співачка виглядає без фотошопу
Так співачка виглядає без фотошопу

Нагадаємо, рік тому Надія Бабкіна здивувала публіку помітним перетворенням – артистка схудла на 22 кілограми і помолодшала. В інтерв’ю Бабкіна зізналася, що схуднути їй допомогло интервальное голодування, а помолоділим видом вона зобов’язана пластичним хірургом. Бабкіна не приховує, що зробила кругову підтяжку обличчя.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.