Оля Цибульська підстриглася під хлопчика і нарвалася на критику фанатів

Популярна українська співачка Оля Цибульська любить експериментувати із зовнішністю. Цього разу артистка здивувала кардинальною зміною зачіски.

Перед тим, як поміняти зачіску, співачка провела опитування в своєму Інстаграмі, де запитала варто їй стригтися чи ні. Більшість підпиників були проти таких кардинальних змін, але не дивлячись на це, співачка зробила те, що задумала. Нещодавно Цибульська опублікувала знімки, де постала вже в новому образі. До цього у артистки було коротке каре, а зараз волосся стали ще коротше.

«Раніше було краще»

Підписники Олі по-різному відреагували на її нову зачіску. Комусь новий образ сподобався, але більшість фоловерів вважає, що раніше Цибульська виглядала краще. «Оля, ти стала схожа на хлопця-підлітка», «Стильно, але було краще з довгим волоссям», «Так було красиво з каре! Ну що ви наробили .. »,« Мені не подобається … Я вас навіть не впізнала », – прокоментували фоловери. Цікаво, що Оля, на відміну від більшості знаменитостей, активно почала відповідати на всі негативні коментарі. Цибульська намагалася язвити і відповідала негативом на негатив.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.