Потап відверто розповів про відносини Насті Каменських з його колишньою дружиною Іриною Горовою: “Мене влаштовує”

Потап вважає, що його колишня і нинішня дружина не повинні дружити.

Відомий український реп-виконавець і продюсер Потап вперше одружився в дуже юному віці – 18 років. Його дружиною стала бізнесвумен Ірина Горова. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Розлучилися подружжя в 2014 році і ймовірно, що причиною розлучення стали нові відносини Потапа з Настею Каменських.

Потап і Настя дуже довго приховували свої відносини. Навіть будучи в офіційному шлюбі вони робили вигляд, що їх пов’язує просто робота. Закохані розкрили всі карти тільки в травні 2019 року, коли зіграли весілля. Варто зазначити, що на момент весілля вони вже були одружені.

Потап і Настя
Потап і Настя Каменських

Раніше Настя Каменських в інтерв’ю розповідала, що з колишньою дружиною Потапа не підтримує жодних стосунків – вони просто не спілкуються. При цьому Каменських стверджує, що добре ладнає з сином свого чоловіка від першого шлюбу.

Потап в інтерв’ю виданню ” КП в Україні ” вперше прокоментував відносини своєї колишньої і нинішньої дружини і заявив, що його все влаштовує.

“Мене влаштовує їх спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не “військові дії “, але не дружба. Це два різних періоду життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їхні стосунки я б назвав дипломатичним паритетом. “, – заявив Потап.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.