Головний герой серіалу «Віталька» Гарік Бірча розповів про трагедію на зйомці

Часом акторам доводиться зніматися навіть тоді, коли в їхніх життях відбувається щось жахливе - особисті обставини не повинні заважати роботі, адже тоді до життєвих бід може додатися і безробіття.

В кар’єрі кожного артиста хоч раз був випадок, коли довелося переступити через себе і зібратися заради ролі. Талановитий Гарік Бірча, напевно відомий вам по серіалу «Віталька», теж має подібний сумний досвід.

Кадр ил сериала «Виталька»
Кадр з серіалу «Віталька»

Про це стало відомо в рамках програми «ЖВЛ», на яку був запрошений актор – в своєму інтерв’ю Гарік поділився з глядачами багатьма деталями свого творчого шляху, включаючи його найстрашніші моменти.

Актор Гарик (Ігор) Бірча
Актор Гарик (Ігор) Бірча

Гарік згадав, як один зі знімальних днів перервався дзвінком рідної сестри Гаріка – вона повідомила йому важку новину про захворювання мами. Жінка поступила в лікарню з інсультом і потребувала невідкладної допомоги.

Навіть після цього актор знайшов в собі сили відкласти тривожні думки і дозняти необхідне якомога швидше, щоб не втрачати ні хвилини на повторні дублі.

Зйомки серіалу "Віталька"
Зйомки серіалу «Віталька»

За словами самого Гаріка, саме ті пару годин були найскладнішими в його житті. Адже йому довелося жартувати і сміятися, знаючи, що його мама на межі життя і смерті.

Саме тому він сказав, що не хоче, щоб його діти стали артистами.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.