Тривалий карантин не вплинув на фізичну форму Дмитра Комарова: спортклуб виручає

Він уже два роки ходить в @ skyfitness.ua. Так як любить висоту, а спортклуб знаходиться на даху висотного будинку.

Якщо дотримуватися карантинні обмеження, то можна відвідувати спортклуб. Річ у тому, що люди мало зараз відвідують спортклуби та тому там вільно, – про це розповів Дмитро Комаров.

Його часто запитують чи займається він спортом і який спортклуб відвідує. Це один з актуальних питань, бо зараз нестійка погода, то сльота, то мороз, а потім дощ. Як каже Дмитро, він влітку бігає в лісі. Коли погодні умови не комфортні, то йому краще відвідати спортклуб.

Однак він ходить туди нерегулярно. Річ у тому, що корективи вносить його робота. У спортклубі Дмитро в основному займається на тренажерах і бігом. Раніше в он тренувався гантелями та штангами. Для нього найголовніше не м’язи накачати, а щоб бути жилавим і витривалим. Це допомагає в експедиціях. Бо там не знаєш з чим можна зіткнутися і які труднощі та небезпеки можуть чекати. Іноді бувають випадки, коли гарна фізична форма є за порукою виживання. Бували різні випадки та хороша фізична форма завжди виручала.

 "" Потім він захопився фото і журналістикою. І тому мало часу залишається на спорт. Але м’язи необхідно тренувати, бо вони швидко втрачають свої здібності та стають немічними. Тому він ходи в спортклуб, щоб підтримувати себе в тонусі та хорошій фізичній формі.

Він уже два роки ходить в @ Skyfitness.ua. Бо любить висоту, а спортклуб знаходиться на даху висотного будинку. Вид фантастичний. Там Дмитро приводить себе в відмінну фізичну форму перед кожною експедицією.

До того ж він від заняття спортом отримує естетичне задоволення.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.