Як зараз живе Ірина Аллегрова – співачка, яку любили мільйони? Цікаві факти про її життя

"Сьогодні я трохи дорослішими і мій глядач трохи дорослішою. І нам є про що поговорити! "- прокоментувала свій сьогоднішній репертуар Ірина Аллегрова.

Новий експеримент у творчості співачки привернув увагу молодої аудиторії. Як зараз живе некоронована “шалена Імператриця”, що співає і чим занімается- читайте в нашій статті.

Перезавантаження

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

У 2012 році всіма улюблена російська співачка Ірина Аллегрова заявила, що все, про що їй хотілося заспівати-проспівано, і по всій країні пройшли її прощальні гастролі. Згодом у співачки з’явилися нові ідеї і, втомившись від своїх колишніх хітів, Аллегрова вирішила повністю поміняти свій імідж і репертуар.

“Сьогодні я трохи дорослішими і мій глядач трохи дорослішою, і нам є про що поговорити.”

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

-так співачка прокоментувала своє сьогоднішнє життя.

Залишивши в минулому свій образ фатальної жінки, вона змогла зібрати нову творчу команду, яка допомогла розкритися співачці в новому амплуа рок діви.

Ризикований експеримент з творчою перезавантаженням вдався. Її нові пісні, написані в стилі Glam rock, привернули увагу нової аудиторії, в тому числі і молодіжної.

У мікроблозі співачки, відкритому в Instagram, близько 80 тисяч передплатників. 68-річна Ірина Аллегрова змогла довести, що експериментам кожен вік підвладний.

Ірина Аллегрова
Ірина Аллегрова

Сьогодні співачка, що володіє безоднею смаку у виборі репертуару, в умінні триматися на сцені і надзвичайно одягатися, знову на улюбленій сцені, знову цікава, знову затребувана.

Дорогі серцю люди

Ірина Аллегрова в юності
Ірина Аллегрова в юності

Зараз Ірина Аллегрова щаслива. Вона займається улюбленою справою, поруч з нею дорогі серцю люди. Її 38-річна дочка Лала є особистим концертним директором. А 25-річний онук співачки Олександр, який закінчив МДУ, став її гордістю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.