Сольна кар’єра не склалася: Позитив після сценічного “розлучення” з Надією Дорофєєвою рекламує сухарики

Освічена в 2010 році музична група "Время и Стекло " в 2020 році заявила про свій розпад і дала фінальний концерт. З тих пір у кожного музиканта своя дорога.

Це стало великим шоком для фанатів – ніхто і подумати не міг, що група, яка вже кілька років поспіль знаходиться на вершині популярності, ось так закінчить свою кар’єру. Однак і Олексій Завгородній (Позитив), і Надя Дорофєєва взялися за розвиток власних проектів.

Позитив заробляє як може: співає в “MOZGI” і рекламує сухарики

Олексій Завгородній з початку свого “сольного плавання ” є учасником групи MOZGI продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Якщо подивитися на його Інстаграм-профілем, він заробляє ще й на рекламі. І у нього це непогано виходить, адже в соціальній мережі його читають 622 тисячі чоловік, і цей показник постійно збільшується.

У своїй останній публікації Льоша Завгородній прорекламував сухарики, над чим багато хто посміявся.

Скріншот з Instagram Олексія Завгороднього
Скріншот з Instagram Олексія Завгороднього

Ось що пишуть в коментарях:

  • “Якщо б ще на самих сухариках була б твоя фотка тоді було б взагалі “, – коментує користувач з ніком yatap_sova
  • “Я хоч і не їм сухарики, але з ТАКОЮ. Рекламою з’їла б і не моргнула “, – пише коментатор під ніком elizavetka_vitalievna_
  • “А потім що будеш рекламувати, шампунь? “, – коментує aleksandrtkachenko

Надя Дорофєєва в сольній кар’єрі

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Співачка випустила вже кілька музичних композицій, серед яких найпопулярніша – GORIT. Вона кілька тижнів впевнено трималася в топі Шазам.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.