Бідність поета: Ілля Рєзнік на старості років залишився без будинку і без грошей – тепер буде жити на вулиці?

Колись популярний і багатий поет-пісняр Ілля Рєзнік в 83 роки зіткнувся з тотальним безгрошів'ям, за що його вигнали з дому, який він орендував багато років.

Ілля Рєзнік заявив, що в квітні цього року разом з дружиною був змушений з’їхати із заміського будинку, який він орендував на протязі довгих років.

Зараз він з дружиною живе у своїй трикімнатній квартирі в Москві

Ілля Рєзнік вимушено з'їжджає зі свого будинку
Ілля Рєзнік вимушено з’їжджає зі свого будинку

Як зазначив Резник, до міського життя він не звик. Доводиться, наприклад, паркувати автомобіль від будинку, а потім йти пішки, що дуже незручно.

Тим більше, з огляду на поважний вік артиста. Ілля Рєзнік зауважив, що в останні роки переживає фінансові труднощі і живе дуже напружено.

За його словами, господарі будинку давали йому відстрочку.

Бувало, що він не платив за 2-3 місяці. Чекав авторських відрахувань. Зараз, за словами Рєзніка, ніякої конкретної діяльності він не веде. Часом тільки пише пісні на замовлення.

Варто відзначити, що, як повідомляє сайт 24СМІ, Ілля Рєзнік – радянський і російський поет-пісняр, який удостоївся за заслуги перед світовою культурою звання народного артиста Росії. Навряд чи знайдеться громадянин, який не чув пісень автора і не любив їх, тому творчість Резника займає особливе місце не тільки в культурі країни, але і в серцях її жителів.

Нагадаємо, що Резник є автором пісень для відомих зірок Радянського Союзу і Російської Федерації – Філіпа Бедросовича Кіркорова, Алли Борисівни Пугачової, Миколи Баскова і інших світил вітчизняної естради.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.