Син Орбакайте і онук Пугачової зізнався, що купив машину в кредит

Син Крістіни Орбакайте і онук Алли Борисівни Пугачової, 30-річний Микита Пресняков прийшов на програму "Доля людини" і розкрив багато своїх секретів.

Зокрема, з’явився в студії програми він дуже ефектно – викотився на скейті. Борис Корчевников був здивований такому майстерному володінню дошкою, і навіть попросив спробувати прокататися.

Микита уточнив, що по центру міста пересувається саме на дошці. Борис перепитав: “А у вас що, немає машини?”.

Микита Пресняков в студії програми Доля Людини
Микита Пресняков в студії програми Доля Людини

Микита Пресняков розповів, що тільки недавно купив і зміг виплатити за неї кредит. Природно, публіку здивувало, що з діда-прадіда артист і спадкоємець такого величезного стану зоряної сім’ї купує автомобілі в кредит.

На що Микита розповів – ніколи не претендував на статус мажору або золотої молоді. З самого раннього дитинства він звик добиватися успіхів власними руками і він йде своїм шляхом. Це не означає, що він відмовився від батьків і бабусі. Зі своїми родичами він в прекрасних стосунках, проте творчий шлях прокладає самостійно.

Його страшенно ображає і дратує те, що багато людей приписують Микиті клеймо “багатого хлопчика “.

Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков
Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков з дружиною Оленою

“Тебе ніби й не знають, а ніби й знають. У людей вже є збите думку, на 99% неправильне. І весь час доводиться щось доводити “, – розповідає Микита Пресняков в інтерв’ю Борису Корчевніковим в програмі “Доля людини “.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.