“Постаріла років на 20”: вагітна Єлизавета Арзамасова отримала критику до нового фото

Як відомо, героїня "Татусеві дочки" Єлизавета Арзамасова зараз чекає свого первістка від чоловіка, фігуриста Іллі Авербуха.

Єлизавета як справжній трудоголік вирішила не відмовлятися від вистав у театрі навіть на період вагітності. Тому костюмери ретельно працюють над образами актриси, щоб її вагітний живіт було видно якомога менше.

Нещодавно в Мережі показали фото, зроблене під час перерви між зйомками. Шанувальники вирішили в один голос засудити Арзамасову – мовляв, вона виглядає значно старше за свій вік. Можливо, це через те, що вона сильно виснажує себе роботою.

На фотографії зірка серіалу “Татусеві дочки ” позує в білому літньому сарафані в клітинку. Видно, що актриса зробила собі коротку стрижку, очевидно, щоб було не складно доглядати за волоссям на пізніх термінах вагітності і перший час після народження дитини.

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом

Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом
Єлизавета Арзамасова налякала постарілим видом

“Ліза, Вам потрібен стиліст. Виглядаєте якось дивно. Дуже дивно “, “Бабуся Ліза! “, “Що ж у неї зі стрижками біда завжди …, ” Вагітність ще більше прикрашає вас “, “Від Вас віє чистотою, Ліза! Ви дуже світла людина! “- пишуть фоловерів актриси.

Нагадаємо, що в 2020 році Єлизавета Арзамасова в прямому сенсі шокувала звісткою – вона виходить заміж за фігуриста Іллю Авербуха, який старше на 21 рік. З огляду на те, що Єлизавета і її головний персонаж Галина Сергіївна завжди були символом правильних вчинків і моральної чистоти, багато хто не оцінили такий зв’язок.

Але розуміють шанувальники заступилися за дівчину – яка різниця, за кого вона виходить заміж, якщо вона любить цю людину, і їй з ним жити?

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.